Een andere kijk op werving & selectie

Werving & selectie kan veel efficiënter. Met dat idee in het achterhoofd is HEBBES Personeel in 2006 opgericht. Al onze medewerkers hebben uiteenlopende ervaring opgedaan bij zowel kleine als grote organisaties en zijn ervan overtuigd dat recruitment anders kan. Transparanter, beter betaalbaar en met talloze keuzemogelijkheden voor onze opdrachtgevers.


Proactief arbeidsmarktplatform
Met ons platform combineren wij een groot bereik met de lekkerste sollicitatie ervaring en een efficiënt proces. Zo maken we iedereen blij. Onze ambitie is te blijven innoveren en verrassen.

Vaste lage kosten
Bij een HEBBES campagne betaal je geen percentage van het jaarsalaris of een marge per uur, maar een vaste prijs voor onze inspanningen. In 2006 waren wij de eerste in Nederland met dit model. Geen vage bonussen of successie kosten. De kosten zijn dan ook slechts een zesde van die van andere bureaus.

Hebbes
Wij brengen kandidaten en passende vacatures bij elkaar. Wij zorgen dat het verhaal van een vacature klopt, aansluit bij de ambitie van een kandidaat en waar we dit verhaal kunnen vertellen. Door goed te luisteren en de juiste toon te kiezen bereiken wij kandidaten en opdrachtgevers. Een bijkomend voordeel is dat we erg bedreven zijn in online search. Wij zijn bescheiden, betrokken, transparant, integer en succesvol.

In korte tijd in contact komen met de geschikte en enthousiaste kandidaten? Lees meer over onze recruitment campagne HEBBES Connected.

Bekijk hier onze referenties

Onze consultantsMarcel de JongIris EveleensHilweh de Klerk

Sascha de Lang