Five Degrees
in het kort

Five Degrees is een financial technology provider, die Het Echte Alternatief kan aanbieden aan banken en andere financiële instituten die hun klanten op een andere manier willen servicen: sneller, lagere kosten, transparant, van en naar ieder apparaat en met meer inzicht voor alle partijen. Matrix, het bewezen Core BPM platform van Five Degrees, biedt de juiste, instant, beheersbare en toekomstvaste oplossing waar banken om vragen: een geheel geautomatiseerde banking services hub, die alle segmenten, producten en kanalen ondersteunt via een rijke mid office omgeving, te koppelen aan aan iedere (legacy) back-office. Sinds 2011 doorbreekt Five Degrees de reeds 40+ jaren bestaande banking technology met een nieuwe, snel te implementeren bank architectuur, gebouwd in en voor de realiteit van nu voor de banken.
Onder andere KPMG en analistenbureau Celent hebben onlangs de softwareoplossing benoemd tot ‘next generation banking software’.

Als Senior Project Manager werk je vanuit kantoor in Breukelen. Je bent en voelt je verantwoordelijk voor de tijdige uitvoering en succesvolle implementatie van de producten van Five Degrees.

Vacatures

Routebeschrijving