Sjonic Digital Media
in het kort

De ultieme combinatie tussen ‘jonge honden’ en tien jaar ervaring. Dat is Sjonic in een notendop. Bij Sjonic werken creatieve designers die hun sporen hebben verdiend. Maar ook briljante webontwikkelaars met diepgaande technische kennis. Het grote voordeel van deze mix is dat ontwerp en bouw altijd perfect op elkaar zijn afgestemd.

Als u kiest voor Sjonic, kiest u voor maatwerk. We zijn geen ‘ontwikkel’fabriek, maar bieden voor iedere doelstelling een online concept op maat. U schakelt ons ook in voor strategisch online advies en hosting van uw website of webapplicatie.

Behoefte aan een totaaloplossing voor uw online kanaal? Of juist voor losse componenten? Met Sjonic kunt u alle kanten op. Onze 300 tevreden klanten bewijzen dat u met Sjonic de juiste keuze maakt.

Bent u een reclame- of communicatiebureau en op zoek naar een sparringpartner? Of wilt u de bouw van een website of applicatie voor uw klanten uitbesteden? Sjonic werkt graag samen met bureaus die hun klanten het beste van het beste van internet willen bieden.

Vacatures

Routebeschrijving

Vanaf de A2 afslag IJsselstein (richting Schoonhoven) volgt u industrieterrein "De Corridor".

Zodra u tussen 2 Shell benzinepompen bent doorgereden, komt u op de rotonde waar ons pand staat. Op de rotonde gaat u rechts, direct weer rechts en na 50 meter rechts onze parkeerplaats op. Aan de voorkant van het pand vindt u onze parkeerplaatsen.

Routebeschrijving openbaar vervoer