Driebit
in het kort

Driebit werkt met 17 eigenzinnige en gedreven specialisten aan vernieuwende websites en slimme apps. Het liefst aan opdrachten waar heel het team enthousiast van wordt. Dit betekent zinnige projecten met een betrokken opdrachtgever, een technische uitdaging en inhoud. Duurzaamheid vinden zij belangrijk en dit komt terug in relaties met opdrachtgevers, weinig verloop van collega's en een heerlijke dagelijkse biologische lunch.

Check het team en de projecten op deze pagina.


Vacatures

Routebeschrijving

Openbaar vervoer

Vanaf Centraal Station kunt u de volgende tramlijnen nemen: 4, 9, 16, 20, 24 or 25. Stap uit bij de tweede halte (Spui/Rokin). Steek het Rokin en de brug over, de Langebrugsteeg in (verderop Grimburgwal geheten). Na de volgende brug slaat u linksaf. Driebit is gevestigd in het tweede gebouw vanaf de hoek (nr. 247).

Per auto

Driebit is gevestigd in het centrum van Amsterdam. Wij adviseren u uw auto te parkeren in parkeergarage "Stadhuis/Muziektheather" en vanaf daar te lopen naar Driebit. Dit is een wandeling van ongeveer 5 minuten. Om de garage te bereiken, neem afslag 116 van de ring A10 Noord. Aan het eind van de afslag, sla bij de stoplichten rechtsaf en volg de borden "centrum". Volg de borden "Stadhuis/ Muziektheater" en P Stadhuis. Direct na het Waterlooplein is de ingang van de parkeergarage aan uw rechterhand.

Hoe te lopen van de garage "Stadhuis/Muziektheater" naar Driebit?

Als u de parkeergarage uitkomt, loop richting de Amstel, en volg deze tot u aan de achterkant bent van het "Stadhuis/Muziektheater". Steek de gracht over via de brug. Na de tweede brug bevindt u zich in de Staalstraat en aan het einde steekt u opnieuw een brug over. Loop rechtdoor, onder de poort door. U bevindt zich nu in de Vendelstraat. Aan het einde van deze straat slaat u rechtsaf en volgt u deze straat terwijl u de gracht aan uw linkerhand houdt, totdat u aan de overkant bent. Voor de volgende brug gaat u rechtsaf. Dit is de Oudezijds Voorburgwal. Driebit is gevestigd in het tweede pand vanaf de hoek (nr. 247).