Reed Business Media
in het kort

Reed Business Media is een onderdeel van een van 's werelds grootste mediaconcerns, Reed Elsevier. Naast topmerken als bijvoorbeeld Elsevier heeft Reed Business Media NL een ijzersterke positie in vrijwel alle (business-to-business) sectoren van de Nederlandse economie met onder andere Misset Horeca, Boerderij, P&O Actueel, Zorgvisie en Elsevier Nextens.

Boer, accountant, verpleegkundige, jurist of horecaondernemer... Een groot deel van werkend Nederland maakt gebruik van het omvangrijke productaanbod van Reed Business Media. Om de bedrijfsresultaten te verbeteren, om persoonlijk te groeien, inspiratie te vinden en altijd op de hoogte te zijn. Als professional wil je de beste informatie over jouw vakgebied op een praktische en slimme manier tot je kunnen nemen. Multimediaal: via print en online, tijdens opleidingen en events; wanneer en hoe het jou uitkomt.

Vacatures

Routebeschrijving

Reed Business Media in Amsterdam is gevestigd bij station Sloterdijk. Hiernaast zijn er vestigingen in Doetinchem en in Zwijndrecht. Alle contactadressen vind je op de website van Reed Business Media.