Parkmobile Group
in het kort

Parkmobile Group is een Nederlandse organisatie en sinds 2001 een toonaangevende internationale speler op het gebied van digitaal parkeren. Wereldwijd voeren gemeenten en parkeerbedrijven digitaal parkeren van Parkmobile in om de dienstverlening te verbeteren en de operationele kosten te verlagen. De oplossingen van Parkmobile zijn in meer dan 500 steden succesvol geïmplementeerd.

Parkmobile biedt een totaaloplossing voor een doeltreffend beheer van parkeerprocessen. Van automobilist tot controleur, van wegsleepdienst tot administratie. Parkmobile maakt parkeren slimmer en eenvoudiger. De digitale oplossingen van Parkmobile zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met gemeenten en parkeerbedrijven. Tijdens dit proces is niet alleen gekeken naar de wensen en behoeften van de gemeenten en parkeerbedrijven maar ook naar die van de automobilist. Op deze manier voldoen de Parkmobile systemen niet alleen aan de eisen en wensen van gemeenten en parkeerbedrijven maar ook aan die van de burger.

Het productportfolio van Parkmobile is opgebouwd uit diverse modules die integraal of in delen kunnen worden geleverd. Een greep uit het productportfolio:

  • Mobiel parkeren
  • Digitale vergunningen
  • Bezoekersvergunningensysteem
  • Parkeerrechtendatabase
  • Gateway off street parkeren
  • Hosting

Daarnaast is Parkmobile niet alleen softwareleverancier, maar ook gespecialiseerd implementatiepartner. Door de gedegen kennis van wet- en regelgeving en de parkeerprocessen is Parkmobile in staat om klanten te ondersteunen bij diverse parkeervraagstukken. Die kennis en ervaring, in combinatie met de pragmatische en resultaatgerichte werkwijze, maakt Parkmobile tot de ideale partner voor haar klanten.

Parkmobile is er trots op een groot aantal (hoofd)steden (w.o. New York, Washington DC, Londen, Leeds, Birmingham, Berlijn, Köln, Hamburg, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag) tot haar klantenkring te mogen rekenen. Bij Parkmobile zijn meer dan 50 medewerkers actief.

Vacatures

Routebeschrijving